Θρίλερ! Πυροβόλησαν 16χρονο μαθητή στη μέση του δρόμου
Μια περίεργη όσο και αιματηρή υπόθεση εκτυλίχθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο Λαγονήσι όταν ένας 16χρονος με έναν φίλο του δέχθηκε πυρά από τον οδηγό ενός διερχόμενου οχήματος

Ενα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ χθες Παρασκευή στο Λαγονήσι, με έναν 16χρονο να δέχεται πυρά στη μέση του δρόμου και διακομιζεται με τραύμα στο πόδι στο νοσοκομείο. 

Εκείνη την ώρα ο 16χρονος μαζί με έναν ακόμα φίλο του, περπατούσαν στο δρόμο όταν ξαφνικά ένα όχημα τους προσέγγισε, ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πλησίασε τους δυο νεαρούς οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να ξεφύγουν και τότε ο άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας τον 16χρόνο στο πόδι.

Ο 16χρονος διεκομίσθη στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα από τη βολίδα είναι διαμπερές, ενώ θα νοσηλευτεί χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής να διενεργεί την προανάκριση. 

 

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την αναλυτική κατάθεση του ενός 16χρονου και περιμένουν τη δεύτερη από τον τραυματία. Πάντως, και τα δύο παιδιά υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που τα προσέγγισε, τους ζήτησε να πλησιάσουν και τότε ξεκίνησαν να τρέχουν.

Η ΕΛ.ΑΣ θα δείξει στα παιδιά φωτογραφίες υπόπτων μήπως και αναγνωρίζουν τον δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί άλλος αυτόπτης μάρτυρας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα