Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=iaoukqP-Tb0&t=2s at this time, please check again later.
κουγιας
Κούγιας σε Ευαγγελάτο: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας σε εκπομπή του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος αποκάλεσε «αρσενικό Πισπιρίγκο» τον 62χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Η αναφορά προκάλεσε τον κ. Κούγια, που ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, διαφωνώντας κάθετα με τον παραλληλισμό. «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές».

«Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι», απάντησε ο κ. Κούγιας.

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν και ιατροδικαστές. «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος...», είπε. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον προηγούμενο συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «κλαρινογαμπρό».

Απαντώντας στα περί εισαγγελικής πρότασης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε πως «ότι είναι ο εισαγγελέας είναι κι ο δικηγόρος. Λέει τη γνώμη του ο ένας, λέει τη γνώμη του και ο άλλος».

https://www.youtube.com/watch?v=iaoukqP-Tb0&t=2s

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πύλος
Καλαμάτα – Μεθώνη σε «χρόνο dt»: Ο νέος δρόμος που αλλάζει την Πελοπόννησο
Πώς το έργο των 240 εκατ. ευρώ αλλάζει τον τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου και εκμηδενίζει τις αποστάσεις
Καλαμάτα – Μεθώνη σε «χρόνο dt»: Ο νέος δρόμος που αλλάζει την Πελοπόννησο
Συνάντηση Μητσοτάκη με μαθητή
Η επιστολή που συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Συνάντηση με μαθητή Ειδικού Σχολείου
Συνάντηση με νόημα: Ο Μητσοτάκης υποδέχθηκε μαθητή Ειδικού Σχολείου – «Με συγκίνησε» η επιστολή του
Η επιστολή που συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Συνάντηση με μαθητή Ειδικού Σχολείου
Βιασμός
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Σοκ στον Βόλο: Γονείς στο εδώλιο για κακοποίηση των παιδιών τους - Τι ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου τους
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο