Βίντεο από την αρπαγή στην Ξάνθη
Ο 37χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του 45χρονου θύματος

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ξάνθη, μετά τη δολοφονία του 45χρονου από τον 37χρονο στο χωριό Δροσερό.

Οι φόβοι για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Η οικογένεια του 45χρονου θύματος δεν φαίνεται να υπολογίζει τις απειλές που εκτόξευσε ο 37χρονος με βίντεο στο TikTok μετά το φονικό.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των συλληφθέντων για τη δολοφονία στον ανακριτή, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, απείλησαν με βεντέτα. Άλλωστε λίγη ώρα αφότου παραδόθηκε στις Αρχές ο 37χρονος, συγγενείς του θύματος βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δράστη και με πέτρες και αντικείμενα προκάλεσαν φθορές στην οικία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι του δράστη και σε διπλανό που ανήκει στον αδελφό του και δημοσίευσαν τα βίντεο στο TikTok.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η αρπαγή της 15χρονης στην Ξάνθη από τον δράστη του φονικού στο Δροσερό. Ο 37χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του 45χρονου θύματος που θα παντρευόταν τον 17χρονο γιο του.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την άγρια δολοφονία του 45χρονου, κρύβεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Ο δράστης θεώρησε πως ο 45χρονος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Εκδίδει τον εμβληματικό κατάλογο της έκθεσης «…περί του ποθουμένου πανεπιστημίου - Η Ιόνιος Ακαδημία και ο Λόρδος Guilford»
Τόσο η έκθεση όσο και η έκδοση του καταλόγου αποτελούν μέρος των επετειακών δράσεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την ίδρυση της Ιονίου Ακαδημίας...
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Εκδίδει τον εμβληματικό κατάλογο της έκθεσης «…περί του ποθουμένου πανεπιστημίου - Η Ιόνιος Ακαδημία και ο Λόρδος Guilford»
Ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις 2026
Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Τα 17 SOS για το Ε2
Ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τα εισοδήματα του 2025 – Όσα πρέπει να ξέρετε για την έκπτωση φόρου, τις δόσεις και τα ακίνητα
Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Τα 17 SOS για το Ε2
ΠΑΜΑΚ
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν πρόγραμμα 150 ωρών για επαγγελματίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Το πρόγραμμα προσφέρει 150 ώρες 100% ασύγχρονης εκπαίδευσης σε 1.080 εργαζόμενους σε μονάδες ΠΦΥ και υποστηρικτικές δομές ΠΦΥ
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν πρόγραμμα 150 ωρών για επαγγελματίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μετατρέπει το σχολείο σε «κόμβο βιωσιμότητας» – Διεθνές συνέδριο στις 20-21 Μαρτίου
GreenComp School: Η «πράσινη» μετάβαση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκινά από τον Βόλο
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μετατρέπει το σχολείο σε «κόμβο βιωσιμότητας» – Διεθνές συνέδριο στις 20-21 Μαρτίου