δροσερο
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε ο δράστης που τα ξημερώματα της Κυριακής (19/03) πυροβόλησε εξ’ επαφής με πέντε σφαίρες και σκότωσε έναν άνδρα 46χρονο άνδρα στο Δροσερό Ξάνθης.

«Πλούσια» ήταν η δράση που είχε ο 36χρονος που σκότωσε έναν 46χρονο συγχωριανό του στο Δροσερό, στο έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία στην Ξάνθη, καθώς ήταν γνώριμος των Αρχών.

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, καθώς στα τέλη Ιανουαρίου είχε συλληφθεί από την αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό και στην κατοχή του είχαν βρεθεί ναρκωτικά, όπλα, ακόμα και χειροβομβίδες.

Μάλιστα δεν έκρυβε την «αγάπη» του για τα όπλα καθώς στον λογαριασμό του στο TikTok που διατηρούσε με ψευδώνυμο ανέβαζε βίντεο κρατώντας Καλάσνικοφ, κάνοντας σκοποβολή ακόμα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

O 36χρονος πυροβόλησε εξ επαφής 5-6 φορές και σκότωσε τον 46χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια ανέβασε και βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, στους οποίους εξηγεί στα τουρκικά τους λόγους που προέβη στο στυγερό έγκλημα, ενώ στο τέλος διακρίνονται οι τελευταίες στιγμές πριν μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και παραδοθεί.

Στο βίντεο ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 46χρονο επειδή ήταν «ρουφιάνος».

Μάλιστα εξαπολύει απειλές πιθανότατα με αποδέκτες την οικογένεια του θύματος φοβούμενος «βεντέτα» ή κάποια πράξη αντεκδίκησης, λέγοντας πως θα σκοτώσει όποιον πειράξει τον ίδιο ή την οικογένειά του.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδόθηκε και ομολόγησε ο 36χρονος για την ανθρωποκτονία στο Δροσερό

Στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής ο 36χρονος και ομολόγησε την ανθρωποκτονία του 46χρονου λίγες ώρες νωρίτερα στο Δροσερό.

Μαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Κατά την παρουσία του στην Ασφάλεια ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο που «άδειασε» με 5-6 σφαίρες στο θύμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφωνία με τον 46χρονο προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 36χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν για απολογία σήμερα Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

istoria kai anthropologia
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις προδιαγραφές των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα αγοράσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
keraies_kinitis_0.jpg
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία
Δήμαρχος: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και των δημοτών μας»
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία