Σουβλατζίδικο
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που επιτέθηκαν σε δύο εργαζόμενους του σουβλατζίδικου και σε έναν θαμώνα

Στη σύλληψη δύο Έλληνες που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό δύο υπαλλήλων και ενός θαμώνα κεντρικού σουβλατζίδικου του Ηρακλείου προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα της Τρίτης, 21 Μαρτίου.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να παρέμβουν στο επεισόδιο που προηγήθηκε έξω από το ψητοπωλείο, κοντά στην πλατεία των Λιονταριών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 49 ετών, οι οποίοι φέρονται, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστη αιτία, να επιτέθηκαν και να χτύπησαν μία Γεωργιανή, υπάλληλο του σουβλατζίδικου, ηλικίας 38 ετών, έναν ομοεθνή συνομήλικό της θαμώνα και έναν ακόμη 38χρονο εργαζόμενο της επιχείρησης, Αλβανικής υπηκοότητας, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Οι τρεις αλλοδαποί υπέβαλαν μήνυση σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι βρέθηκαν με χειροπέδες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων και συγκεκριμένα της 38χρονης υπαλλήλου και του ομοεθνούς της θαμώνα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία: Ξεκινούν το «ΑΠΘ την Κυριακή» και η «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ»
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Τα υποψήφια εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
Οι αιτήσεις κατατέθηκαν στο πλαίσιο των Πρυτανικών εκλογών για την ανάδειξη εξωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου Διοίκησης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Τα υποψήφια εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
συνταξιούχος
Κοινωνικός τουρισμός για συνταξιούχους: Πότε βγάζουν ΔΥΠΑ και gov.gr τα αποτελέσματα
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις συνταξιούχων – Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα
Κοινωνικός τουρισμός για συνταξιούχους: Πότε βγάζουν ΔΥΠΑ και gov.gr τα αποτελέσματα