ΕΚΑΒ τροχαίο
Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ένας 48χρονος, μετά από εργατικό ατύχημα

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε εργοστάσιο αλουμινίου της Λάρισας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 48χρονου εργαζόμενου, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το ατύχημα

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, ο 48χρονος προσπάθησε να ξεμπλοκάρει ένα μηχάνημα που είχε «κολλήσει» και όπως αναφέρουν πληροφορίες από το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και του Σωματείου Μετάλλου, χτύπησε στο κεφάλι από ένα λοστό που χρησιμοποίησε για να επιλύσει το πρόβλημα.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Λ, η αξονική όμως έδειξε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί από νευροχειρουργό, οπότε μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ, όπου χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Εντατική.

Η διοίκηση του Ε.Κ.Λ. σε ένα πρώτο σχόλιο επισημαίνει ότι «πορευόμαστε ανάμεσα από πολλαπλά Τέμπη» και πως «οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να απαιτήσουν μέτρα ασφαλείας τώρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimokriteio
Ημερίδα ΔΠΘ: «Προκλήσεις και προοπτικές για τα Πανεπιστήμια με αφορμή τον εμβληματικό τόμο της UNESCO για το μέλλον της εκπαίδευσης: Μαθησιακά αποτελέσματα και τις δεξιότητες»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026
Ημερίδα ΔΠΘ: «Προκλήσεις και προοπτικές για τα Πανεπιστήμια με αφορμή τον εμβληματικό τόμο της UNESCO για το μέλλον της εκπαίδευσης: Μαθησιακά αποτελέσματα και τις δεξιότητες»
Τέμπη
Aποκαλύψεις για τα εύφλεκτα καθίσματα στο δυστύχημα στα Τέμπη - «Το κράτος πλήρωσε για έρευνα μόνο αφού έκλεισε η δικογραφία»
Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα στα Τέμπη: Οι φωτιές που σκότωσαν επιζώντες
Aποκαλύψεις για τα εύφλεκτα καθίσματα στο δυστύχημα στα Τέμπη - «Το κράτος πλήρωσε για έρευνα μόνο αφού έκλεισε η δικογραφία»