τεμπη
«Εδώ πήγαν και κάναν υπουργικό συμβούλιο με κατεβασμένα κεφάλια και κροκοδείλια δάκρυα»

Για τη μνήμη του Δημήτρη, του φίλου του που ταξίδευαν παρέα και για όλα τα παιδιά που ήταν στο τρένο οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά» λέει οργισμένος ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας που θρηνεί για το γιο του Δημήτρη που βρήκε τραγικό θάνατο  στα Τέμπη.

«Δεν μπορεί  να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια , να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες και να ταξιδεύουν με το τρένο και το χειρότερο είναι ότι  βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει «εντάξει, τι να έλεγε την αλήθεια;» συνεχίζει ιδιαίτερα φορτισμένος ο  Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στον Ant1.

«Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος . Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη. Όχι η δική μου, όλου του κόσμου,» λέει ξεσπώντας ο πατέρας που έχασε το γιο του Δημήτρη στα Τέμπη.

«Εδώ πήγαν και κάναν υπουργικό συμβούλιο με κατεβασμένα κεφάλια και κροκοδείλια δάκρυα» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα μέτρα για τις οικογένειες των θυμάτων ο ίδιος σημείωσε πως «όλο το χρυσάφι να μας δώσουν, τα παιδιά μας θέλουμε πίσω κα αυτά τα μέτρα ξέρουμε γιατί τα δώσαν είναι προεκλογική καμπάνια. Στο θεό τους βγαίνουν και κάνουν γκάλοπ για το πόσα ποσοστά έχουν. Πάνω στα φέρετρα των παιδιών κάνουν γκάλοπ; Δεν ντρέπονται;» διερωτήθηκε σπαρακτικά ο Παύλος Ασλανίδης.

Ο ίδιος μάλιστα κατήγγειλε ότι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ούτε από το κράτος, ούτε από την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dialeimma
Σχολεία: Όταν το διάλειμμα γίνεται… παράπτωμα και ο εφημερεύων εκπαιδευτικός καταγγέλλεται
Κανένας εκπαιδευτικός — όσο προσεκτικός, όσο υπεύθυνος — δεν διαθέτει «μαγικό ραβδί» ώστε να ακινητοποιήσει ταυτόχρονα εκατοντάδες παιδιά.
Σχολεία: Όταν το διάλειμμα γίνεται… παράπτωμα και ο εφημερεύων εκπαιδευτικός καταγγέλλεται
kairos
Αλλόκοτος καιρός σήμερα Παρασκευή και το σαββατοκύριακο: Το μπουφάν θα συνυπάρχει με το κοντομάνικο - Η βροχή με τη ζέστη.
Φθινοπωρινές ... χειμωνιάτικες μέρες! Καιρός χωρίς σαφή εποχικά όρια - Βροχές, ζέστη και σκόνη στο ίδιο σκηνικό
Αλλόκοτος καιρός σήμερα Παρασκευή και το σαββατοκύριακο: Το μπουφάν θα συνυπάρχει με το κοντομάνικο - Η βροχή με τη ζέστη.
Πτώση σοβάδων σε σχολείο
Αναστάτωση σε Δημοτικό σχολείο του Παλαιού Φαλήρου: Πτώση σοβάδων την ώρα των μαθημάτων!
Αναστάτωση και τρόμος: Σοβάδες καταρρέουν στο σχολείο, μαθητές γλιτώνουν από θαύμα!
Αναστάτωση σε Δημοτικό σχολείο του Παλαιού Φαλήρου: Πτώση σοβάδων την ώρα των μαθημάτων!
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία
Η καθημερινότητα στα Ωνάσεια: Τι δείχνει το πρώτο εξάμηνο
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία