γερασιμος-τεμπη
«Μείνε δυνατός και μη το βάλεις κάτω έχεις κερδίσει τόσες μάχες» - Κύμα αγάπης και συμπαράστασης στον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Κρίσιμες είναι οι ώρες του 20χρονου φοιτητή του ΑΠΘ, Γεράσιμου Ιάσωνα Γεωργιάδη, ο οποίος παραμένει στη ΜΕΘ, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο φοιτητής ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι του φονικού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη, από το οποίο δεν επέζησε κανείς και ήταν ο μόνος που σώθηκε.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία.

Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς του. Μαζί και όλη η κοινωνία του Βόλου που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχεται για το παιδί.

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

τεμπη σχολια
μηνυματα συμπαραστασης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα