Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη 8/3 - Πού θα σημειωθούν τα φαινόμενα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τοπικές βροχές αύριο κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Την Τετάρτη βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα δυτικά και στην Κρήτη. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στο Αιγαίο, στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 19 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 10 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι σχετικά ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες και ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παραλία
Μία ώρα από το Σύνταγμα: Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θεωρείται η ομορφότερη της Αττικής
Σαν να βρίσκεσαι σε νησί: Η παραλία της Αττικής που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες
Μία ώρα από το Σύνταγμα: Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θεωρείται η ομορφότερη της Αττικής
ψαρι
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
Στα ποτάμια του Μεξικού και του νότιου Τέξας ζει ένα ιδιαίτερο είδος ψαριού που φαίνεται να αψηφά τους βασικούς κανόνες της εξέλιξης.
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
ποδηλατο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care
Προσοχή στους οδηγούς: Κυκλοφοριακές αλλαγές στο Σύνταγμα και το κέντρο από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care