Συντάξεις: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται – Αυξήσεις, έως 446 ευρώ και «ανάσα» για χιλιάδες δικαιούχους

Κοινωνία 0

Πέλλα: Επιτήδειοι άρπαξαν 14.000 ευρώ που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άγνωστοι έκλεψαν 14.000 που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές - Παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο όπου φυλάσσονταν τα χρήματα

Ιδιαίτερα άτυχοι ήταν μαθητές, καθώς επιτήδειοι έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές λυκείου στην Πέλλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα απέσπασαν 14.000 ευρώ από το γραφείο του λυκειάρχη, όπου φυλάσσονταν σε χρηματοκιβώτιο.

Η παραβίαση του χρηματοκιβωτίου

Όπως έγινε γνωστό, η κλοπή έγινε στο Γενικό Λύκειο της Σκύδρας και διαπιστώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο διευθυντής του σχολείου βρήκε παραβιασμένο το χρηματοκιβώτιο, με κενό το περιεχόμενό του. Καταγγέλθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και έκτοτε διεξάγονται έρευνες.

Προκειμένου να μην «χαθούν» οι εκδρομές των μαθητών (πρόκειται για τις δύο πρώτες τάξεις του λυκείου με προορισμούς εγχώριους), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλεί δημόσια οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά, να καταβάλει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του αρμόδιου πρακτορείου ταξιδιών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία