Thumbnail
Η ΑΔΕΔΥ μετέτρεψε τη στάση εργασίας στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία για «αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου,  αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία «για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών» και καλεί σε συγκέντρωση στην Αθήνα ώρα 12:30, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δοθούν απαντήσεις, στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνεται μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια από σωματεία και φορείς.

Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί καλούν επίσης στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεων που πραγματοποιούνται για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σαλάτα
Διατροφή vs Αλτσχάιμερ: Πώς η νηστεία και η κετογονική μπορεί να σώσουν μνήμη και εγκέφαλο
Δίαιτα για δυνατή μνήμη: Τι λένε οι επιστήμονες για τη διαλειμματική νηστεία και το Αλτσχάιμερ
Διατροφή vs Αλτσχάιμερ: Πώς η νηστεία και η κετογονική μπορεί να σώσουν μνήμη και εγκέφαλο