ιασωνας
Η θεία του 20χρονου που επέζησε διέψευσε την είδηση ότι καλυτερεύει ο ανιψιός της - «Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή»

Η περίπτωση του Γεράσιμου Γεωργιάδη από τον Βόλο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγικής επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Ο 20χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, βρίσκεται στη ΜΕΘ και παλεύει με την ζωή του.

Η θεία του μίλησε στο marieclaire.gr και διέψευσε το ρεπορτάζ, που είχε βγει ότι η κατάσταση της υγείας τους καλυτέρευσε.

«Μακάρι το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε για την καλυτέρευση της υγείας του να ήταν αληθινό και μακάρι να αποσωληνωθεί, αλλά έγινε λάθος. Είμαστε συνέχεια σ’ επαφή με το νοσοκομείο και με τους γιατρούς και δυστυχώς δεν έχουμε νεότερα.

Είναι κρίσιμη η κατάσταση αλλά σταθερή. Όπως ήταν και δυο μέρες πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αύριο θα ξανακάνει αξονική – κάθε δυο μέρες θα γίνεται – η χθεσινή δεν έδειξε καμία αλλαγή, ούτε προς το χειρότερο ούτε προς το καλύτερο. Παραμένει διασωληνωμένος με εγκεφαλικές κακώσεις. Και η αδερφή μας είναι γιατρός και βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν υπάρχουν νεότερα δυστυχώς. Αύριο πάλι

Μακάρι ν’ αποσωληνωθεί, όλοι αυτό ευχόμαστε. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι το ότι ζει το παιδί είναι ένα θαύμα. Είναι πολυτραυματίας, δεν είναι μόνο στο κεφάλι χτυπημένος, αλλά εκεί είναι τα πιο σοβαρά τραύματα. Το ότι ζει είναι ένα θαύμα και βλέπουμε.

Αν δεν μειωθεί το οίδημα στο κεφάλι, δεν μπορούν να δουν κάτι περαιτέρω στον εγκέφαλο. Πάμε ώρα με την ώρα και μέρα με τη μέρα, να δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θ’ αντιδράσει ο οργανισμός του. Κυκλοφόρησε παντού η είδηση ότι είναι καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν ήταν ο αδερφός μου που μίλησε στο κανάλι».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα και οι λύσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panelladikes_exetaseis.jpg
Πανελλήνιες 2023 - Θέμα Ν. Γλώσσας: Ένοχος ο … Αριστοτέλης για τις γυναικοκτονίες!
Πανελλήνιες 2023 - Νεοελληνική Γλώσσα: Το αποτέλεσμα είναι να  καταπνίγεται ο αυθορμητισμός και να εθίζονται οι μαθητές στην ανειλικρίνεια και την...
Πανελλήνιες 2023 - Θέμα Ν. Γλώσσας: Ένοχος ο … Αριστοτέλης για τις γυναικοκτονίες!
εξετάσεις 30.jpg
Πανελλήνιες 2023: Πως υπονομεύεται ο Μπρεχτ στο θέμα των Νέων Ελληνικών στις εξετάσεις των ΕΠΑΛ
Γιατί άραγε επιλέξατε το ποίημα του Μπρεχ «Καταφύγια για τη νύχτα», ένα ποίημα που είναι  καταπέλτης ενάντια  στην φιλανθρωπία,  ποίημα που γράφτηκε...
Πανελλήνιες 2023: Πως υπονομεύεται ο Μπρεχτ στο θέμα των Νέων Ελληνικών στις εξετάσεις των ΕΠΑΛ