xadelfes
Οι εικοσάχρονες σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους

Ανείπωτος θρήνος στην Καλαμπάκα…Δυο αδελφών παιδιά από το Καστράκι ήταν οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία που έχασαν την ζωή τους στην σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης.

Δυστυχώς, χρειάστηκε η μέθοδος DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί τους.

Οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δυστυχώς έχασαν και οι τρεις την ζωή τους στο φονικό δυστύχημα.

Οι γονείς τους Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στην Λάρισα όπου δυστυχώς μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας χρειάστηκε να δώσουν DNA υλικό προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

Οι 20χρονες κοπέλες σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους. Έτσι αυτό έμελλε να ήταν και το τελευταίο για εκείνες και τους γονείς τους ανέμελο τριήμερο αφού κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει το κακό που θα επακολουθούσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκάλα
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Παράταση θητείας εκπαιδευτικών που δεν θα αξιολογηθούν ως 31 Αυγούστου 2026
Συνέπειες μη Αξιολόγησης ή μη θετικής έκβασης για εκπαιδευτικούς
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Παράταση θητείας εκπαιδευτικών που δεν θα αξιολογηθούν ως 31 Αυγούστου 2026