ΔΙΔΥΜΕΣ ΤΕΜΠΗ
Μεταξύ των σορών που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υπάρχουν και απανθρακωμένα πτώματα καθώς και διαμελισμένες σοροί.

Δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, φοιτήτριες και οι τρεις, είναι δυστυχώς μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η αναγνώριση των θυμάτων έγινε στο νοσοκομείο της Λάρισας, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας από όπου κατάγονταν τα τρία κορίτσια.

Στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρθηκε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Θρήνος στην Καλαμπάκα: Νεκρές 2 δίδυμες αδελφές κι η πρώτη τους ξαδέρφη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη | iPliroforia.gr

Όπως σημείωσε, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων, θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Είμαστε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους και με την αστυνομία που μαζί με εμάς έχει επομιστεί το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των σορών» τόνισε η κυρία Λεονταρή, εξηγώντας ότι το έργο που έχουν να κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς οι σοροί βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

«Θα κρατήσει πολλές ώρες, ενώ συνεχίζουν να έρχονται σοροί από τον τόπο του δυστυχήματος» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι στη συνέχεια θα γίνουν οι νεκροψίες – νεκροτομές και η απόδοση των σορών στις οικογένειες.

Σύμφωνα με την κυρία Λεονταρή, μεταξύ των σορών που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υπάρχουν και απανθρακωμένα πτώματα καθώς και διαμελισμένες σοροί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πικροδάφνη
ΕΟΔΥ: Όλη η αλήθεια για την τοξικότητα της πικροδάφνης - Πόσο επικίνδυνη είναι τελικά για τα παιδιά;
Όλη η αλήθεια για την τοξικότητα της πικροδάφνης – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις δηλητηριάσεις στην Ελλάδα
ΕΟΔΥ: Όλη η αλήθεια για την τοξικότητα της πικροδάφνης - Πόσο επικίνδυνη είναι τελικά για τα παιδιά;
λαζαριδης
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Λαζαρίδη: «Πόσες απατεωνιές ακόμα;» - «Ρουσφέτια και πλαστά προσόντα»
Πολιτική θύελλα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Οι καταγγελίες για τη σύζυγό του και το «θολό» πτυχίο
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Λαζαρίδη: «Πόσες απατεωνιές ακόμα;» - «Ρουσφέτια και πλαστά προσόντα»
τουρκ
Μακελειό σε σχολείο της Τουρκίας: Εννέα νεκροί από τα πυρά 14χρονου μαθητή – Συνελήφθη ο πατέρας του
Από τους πυροβολισμούς του 14χρονου έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι
Μακελειό σε σχολείο της Τουρκίας: Εννέα νεκροί από τα πυρά 14χρονου μαθητή – Συνελήφθη ο πατέρας του
booking
Ψηφιακός «σεισμός» στην Booking.com: Διαρροή προσωπικών δεδομένων και κίνδυνος για χιλιάδες ταξιδιώτες
Η εταιρεία παραδέχθηκε την παραβίαση των συστημάτων της, η οποία οδήγησε στην υποκλοπή ευαίσθητων πληροφοριών, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για...
Ψηφιακός «σεισμός» στην Booking.com: Διαρροή προσωπικών δεδομένων και κίνδυνος για χιλιάδες ταξιδιώτες