ΔΙΔΥΜΕΣ ΤΕΜΠΗ
Μεταξύ των σορών που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υπάρχουν και απανθρακωμένα πτώματα καθώς και διαμελισμένες σοροί.

Δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, φοιτήτριες και οι τρεις, είναι δυστυχώς μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η αναγνώριση των θυμάτων έγινε στο νοσοκομείο της Λάρισας, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας από όπου κατάγονταν τα τρία κορίτσια.

Στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρθηκε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Θρήνος στην Καλαμπάκα: Νεκρές 2 δίδυμες αδελφές κι η πρώτη τους ξαδέρφη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη | iPliroforia.gr

Όπως σημείωσε, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων, θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Είμαστε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους και με την αστυνομία που μαζί με εμάς έχει επομιστεί το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των σορών» τόνισε η κυρία Λεονταρή, εξηγώντας ότι το έργο που έχουν να κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς οι σοροί βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

«Θα κρατήσει πολλές ώρες, ενώ συνεχίζουν να έρχονται σοροί από τον τόπο του δυστυχήματος» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι στη συνέχεια θα γίνουν οι νεκροψίες – νεκροτομές και η απόδοση των σορών στις οικογένειες.

Σύμφωνα με την κυρία Λεονταρή, μεταξύ των σορών που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υπάρχουν και απανθρακωμένα πτώματα καθώς και διαμελισμένες σοροί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νοσοκομείο
Βόλος: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από επίθεση απ΄15 μαθητές
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ παραμένει άγνωστο αν έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που συμμετείχαν στο...
Βόλος: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από επίθεση απ΄15 μαθητές