Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Κοινωνία 0

Τέμπη: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ - Ποιος αναλαμβάνει νέος υπουργός Μεταφορών

tempi-distixima
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ μετά τον Κώστα Αχ. Καραμανλή - Ποιος αναλαμβάνει νέος υπουργός Μεταφορών

Μετά τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, την παραίτησή τους για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη υπέβαλαν και οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Αυτό ανακοίνωσε κατά τη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφερόμενος στον κ. Καραμανλή σημείωσε πως ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και «υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του».

O Γεραπετρίτης νέος υπουργός Μεταφορών

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα είναι ο νέος Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μετά την παραίτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη. 

Όπως ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης, «μεταβατικός υπουργός, μέχρι τις εθνικές εκλογές, ορίζεται ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, από τον οποίο ήδη ζήτησα να προχωρήσει γρήγορα στη σύσταση ανεξάρτητης και υπερκομματικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που θα εξετάσει πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος. Αλλά θα εξετάσει και τις διαχρονικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σιδηροδρομικών έργων».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία