Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εισηγήσεις στο να μην γίνουν οι εκλογές στις 9 Απριλίου! Η ημερομηνία που είχε "κλειδώσει" φαίνεται πως απομακρύνεται και αυτή και η ανακοίνωση της διάλυσης της βουλής στις 10 Μαρτίου

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο πολιτικό σχεδιασμό μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ενώ είχαν κλειδώσει οι εκλογές στις 9 Απριλίου και η ανακοίνωσή τους στις 9 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr , ύστερα από τα τραγικά γεγονότα στα Τέμπη, υπάρχουν εισηγήσεις στο κυβερνητικό επιτελείο για αναβολή! (οι εκλογές της 9η Απριλίου θα συμπέσουν με τα 40ημερο μνημόσυνο των νεκρών από την Τραγωδία στα Τέμπη). 

Ήδη "παίζει" σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να μην προχωρήσει σε διάλυση της βουλής εντός του Μαρτίου.

Και είναι απολύτως λογικό να αναζητείται νέα ημερομηνία, αφού για να στηθούν κάλπες στις 9 Απριλίου η Βουλή θα πρέπει να διαλυθεί στις 9 Μαρτίου, ενώ θα είναι ακόμα νωποί οι τάφοι των νεκρών από την ασύλληπτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ωστόσο είναι πλέον πολύ πιθανό η ανακοίνωση των εκλογών να πάει τον Απρίλιο και η διεξαγωγή τους τον Μαϊο. 

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο σχεδιασμός του πρωθυπουργού δεν πρέπει να αλλάξει και οι εκλογές θα πρέπει να διεξαχθούν στις 9 Απριλίου, καθώς η προεκλογική περίοδος και η εφ΄ όλης της ύλης αντιπαράθεση -και με δεδομένη την επικοινωνιακή υπεροπλία Μητσοτάκη- θα περάσει το θέμα των ευθυνών για την τραγωδία σε δεύτερη μοίρα!

Προς το παρόν βέβαια άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες διαψεύδουν δημοσιεύματα και σενάρια

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα