σύγκρουση τρένων
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ανατριχιάζει μαρτυρία από τα Τέμπη - «Ο γιος μου ούρλιαζε δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω» - Τραυματισμένη μέσα από το νοσοκομείο μιλάει στο Dnews

Ανατριχιάζει μαρτυρία από τα Τέμπη, με μια μητέρα που ταξίδευε με τον 7χρονο γιο της προς Θεσσαλονίκη, να δηλώνει μέσα από το νοσοκομείο πως ο γιος της της ούρλιαζε λέγοντας «δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω».

«Ο κόσμος να ουρλιάζει, να φωνάζει βοήθεια. Όλοι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τι ζούσαμε», είπε η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται με κατάγματα στα πλευρά.

Η κα.Σιώζη βρίσκονταν μαζί με τον γιο της στο βαγόνι 2 τη στιγμή της σύγκρουσης. Όταν «χτυπήσαμε, ήταν πολύ σφοδρή η σύγκρουση. Το βαγόνι μας χτυπούσε ανεξέλεγκτα και έπεσε. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από πουθενά, ήμασταν χτυπημένοι και σοκαρισμένοι».

Αμέσως όπως αποκαλύπτει,  ξεκίνησε ένας αγώνας επιβίωσης, τόσο για το παιδί της όσο και για την ίδια. Ουρλιαχτά, κραυγές για «βοήθεια», το απόλυτο χάος.

«Νόμιζα πως ο γιος μου σκοτώθηκε, ήμουν σε σοκ, ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια», τονίζει στο Dnews η κα.Σιώζη και συνεχίζει «μόλις τον είδα και άρχισε να κλαίει, έψαχνα τρόπο να βγω».

H γυναίκα δήλωσε το πώς κατάφεραν να βγουν από το βαγόνι, λέγοντας πως «άνοιξε μια τρύπα στην λαμαρίνα και βγήκαμε από εκεί. Πατούσαμε πάνω σε σίδερα διαλυμένα, σε ένα χάος, και σκαρφαλώσαμε όπου μπορούσαμε, για να απομακρυνθούμε γρήγορα, γιατί έβλεπα ότι υπήρχε φωτιά πολύ κοντά. Μας βοήθησε ένας συνεπιβάτης μας να βγούμε από την τρύπα που είχε ανοίξει και μετά μόνοι μας σκαρφαλώσαμε και απομακρυνθήκαμε αρκετά μέτρα».

Η κα.Σιώζη γλίτωσε με κατάγματα στα πλευρά. «Πονάω, αλλά αφού ζω, είμαι καλά στο νοσοκομείο. Τόσο στο πανεπιστημιακό όσο και στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ήταν όλοι παραταγμένοι και μας περίμεναν. Έτρεχαν να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ τόσο πολύ».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά