distixima-tempi
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Φοιτητές ηλικίας 20 με 25 ετών τα περισσότερα θύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο - Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η χώρα τις εξελίξεις από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 36 ανθρώπους, ενώ εκφράζονται φόβοι για την αύξηση του αριθμού των νεκρών καθώς υπάρχουν ακόμα δεκάδες αγνοούμενοι. 

«Μας φέρνουν συνέχεια παιδιά»

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Κώστα Μπαργιώτα, διευθυντή ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας, τα θύματα που φτάνουν στο νοσοκομείο είναι φοιτητές με ηλικιακό εύρος 20 με 25 χρονών.

Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης καθώς μετράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

«Τι να σας πω, αίματα, με έχει πιάσει ταραχή, ούτε να μιλήσω δεν μπορώ. Ήταν τραγικά τα πράγματα… Συγκρούστηκε το βαγόνι 2, δηλαδή εκεί που είναι η καφετέρια, στο οποίο πρέπει να είχε και τα περισσότερα θύματα το οποίο δεν μπορούσες να πλησιάσεις ούτε από κάτω.

Φλεγόταν, ήταν γεμάτο στις φλόγες, προσπάθησα να περάσω κάτω από κάτι συντρίμμια, δεν γινόταν να αναπνεύσεις, δεν μπορούσες να περάσεις εκεί» δήλωσε νεαρός επιβάτης που βρισκόταν στο βαγόνι 6 της μοιραίας αμαξοστοιχίας


 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα