Καιρός την Καθαρά Δευτέρα
Έρχεται ξανά χειμώνας την άλλη εβδομάδα

Συνεχίζεται ο καλός καιρός σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στη χώρα μας και με τη θερμοκρασία σε άνοδο.

Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει παντού, με μοναδική παραφωνία την αυξημένη υγρασία και την περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι, 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14-17 βαθμούς.

Στην Αττική καλός καιρός στο σύνολο του νομού, οι άνεμοι μέτριας έντασης και ο υδράργυρος το μεσημέρι στους 17-18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης. Στη Θεσσαλονίκη καλές καιρικές συνθήκες με κυρίαρχο τον ήλιο, οι άνεμοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 16-17 βαθμούς, ενώ το κρύο νωρίς το πρωί είναι τσουχτερό.

Στην Τρίπολη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το θερμόμετρο νωρίς το πρωί είναι στους -5 βαθμούς, -4 προς τη Φλώρινα και το Κάτω Νευροκόπι.

Προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας ο καιρός θα αλλάξει. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα έχουμε άστατο καιρό, αρκετές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιόνια στα βουνά μας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του μετεωρολόγου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βαγγέλης Γιαννακούρας
«Αλαλούμ» στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας παίρνει την έδρα Κωνσταντινόπουλου αλλά έχει διαγραφεί
«Κωμικοτραγικό» σκηνικό στο ΠΑΣΟΚ καθώς το κόμμα καλείται να «ξε-διαγράψει» τον βουλευτή που θα πάρει τη θέση του Κωνσταντινόπουλου
«Αλαλούμ» στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας παίρνει την έδρα Κωνσταντινόπουλου αλλά έχει διαγραφεί