vroxi_kakokairia_kataigida_kairos
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Καιρός: Το κρύο απομακρύνεται προς την σεισμόπληκτη Τουρκία

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 14/2 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Σε όλη τη χώρα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια και μόνο στη βόρεια Κρήτη θα έχουμε ασθενείς βροχές. Στο Αιγαίο βοριάδες μέτριας έντασης. Ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι στους 13-15 βαθμούς.

Στην Αττική ήλιος όλη τη μέρα και τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο στους 13-14 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη καλός καιρός, οι άνεμοι βόρειοι μέτριας έντασης, παγετός το πρωί και το μεσημέρι ο υδράργυρος στους 12- 13 βαθμούς.

Η πολική αέρια μάζα απομακρύνεται προς την Τουρκία και ανοίγει ο δρόμος για πιο θερμές αέριες μάζες στη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να φτάνει Πέμπτη και Παρασκευή στους 18-20 βαθμούς. Ο χειμώνας από την άλλη εβδομάδα επιστρέφει με αρκετό κρύο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΑΤΕΣ
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
Παγκόσμια ανησυχία - Πώς λειτουργεί η απάτη - Πώς προστατεύονται οι πολίτες – Πρακτικός οδηγός
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
δασκαλος
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»
Μισθοί εκπαιδευτικών στην Ελλάδα - Στην προτελευταία θέση της ΕΕ
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»