vroxi_kakokairia_kataigida_kairos
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Καιρός: Το κρύο απομακρύνεται προς την σεισμόπληκτη Τουρκία

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη 14/2 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Σε όλη τη χώρα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια και μόνο στη βόρεια Κρήτη θα έχουμε ασθενείς βροχές. Στο Αιγαίο βοριάδες μέτριας έντασης. Ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι στους 13-15 βαθμούς.

Στην Αττική ήλιος όλη τη μέρα και τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο στους 13-14 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη καλός καιρός, οι άνεμοι βόρειοι μέτριας έντασης, παγετός το πρωί και το μεσημέρι ο υδράργυρος στους 12- 13 βαθμούς.

Η πολική αέρια μάζα απομακρύνεται προς την Τουρκία και ανοίγει ο δρόμος για πιο θερμές αέριες μάζες στη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να φτάνει Πέμπτη και Παρασκευή στους 18-20 βαθμούς. Ο χειμώνας από την άλλη εβδομάδα επιστρέφει με αρκετό κρύο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια