Κορυδαλλός: Σε καραντίνα το γηροκομείο-κολαστήριο που κλείδωνε μέσα ηλικιωμένους
Σε καραντίνα βρίσκεται γηροκομείο στον Κορυδαλλό, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση

Σε καραντίνα τέθηκε ιδιωτικό γηροκομείο στον Κορυδαλλό που εντόπισαν οι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής να φιλοξενεί ηλικιωμένους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας.

Εγκατάλειψη ηλικιωμένων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ηλικιωμένοι και οι ηλικιωμένες ήταν εγκαταλελειμμένοι, αφυδατωμένοι, με ψώρα και προσπαθούσαν να επιβιώσουν κλειδωμένοι μέσα στο κτήριο, που έμελλε να γίνει από χώρος φιλοξενίας, χώρος απάνθρωπης διαβίωσης.

Οι ελεγκτές αναγκάστηκαν να σπάσουν τις αλυσίδες (10/02) με τις οποίες είχε σφραγιστεί το κτήριο, ενώ οι εικόνες που αντίκρισαν στο εσωτερικό του, ήταν σοκαριστικές.

Ομάδα γιατρών από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια έχει φτάσει στο γηροκομείο, προκειμένου να εξετάσει τους ηλικιωμένους και να διαπιστώσει εάν χρήζουν νοσηλείας ούτως ώστε να μεταβούν σε νοσοκομεία.

Επιπλέον, έχει γίνει αναφορά στην Εισαγγελία, ενώ στο παρελθόν έχει επιβληθεί και πρόστιμο στο συγκεκριμένο γηροκομείο λόγω παραβάσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπλοκα
Φωτιά στα μπλόκα, φωτιά και στην κοινωνία: Έρχονται φορτηγά, λαϊκές αγορές και ένστολοι
Θύελλα κοινωνικής διαμαρτυρίας: Από τα τρακτέρ στα φορτηγά, τις λαϊκές αγορές και τους ένστολους
Φωτιά στα μπλόκα, φωτιά και στην κοινωνία: Έρχονται φορτηγά, λαϊκές αγορές και ένστολοι