πάτερ αντώνιος
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Τι φέρεται να δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο πατήρ Αντώνιος σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, αναφορικά με τη διαχείριση της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόδωσε» την εμπιστοσύνη των πολιτών, ενώ σύγκρινε τον εαυτό του με τον Χριστό και τον Γολγοθά.

Τι ανέφερε

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο», ανέφερε ο πατήρ Αντώνιος.

«Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων», προσέθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιδιά της Κιβωτού: «Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!».

O δημοσιογράφος της εκπομπής σημείωσε πως ο πατέρας Αντώνιος είναι εξοργισμένος και καταπονημένος με όσα ακούγονται.

Μαρτυρία παιδιού

Παράλληλα στο ίδιο απόσπασμα παρουσιάζεται η μαρτυρία ενός παιδιού, το οποίο σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στη δομή του Βόλου έζησε έναν εφιάλτη, τόσο από άποψη συνθηκών, όσο και από άποψη βίας.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, τόσο που στο τέλος το παιδί ένιωσε πως θα πέθαινε, ενώ μετά το περιστατικό για λίγο διάστημα παραμορφώθηκε το πρόσωπό του από το πρήξιμο.

Παρά τις παρακλήσεις του να σταματήσουν να τον ξυλοκοπούν, οι δράστες φέρεται να γέλαγαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους