κακοποίηση
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια, διαπράχθηκε ένα έγκλημα- εκδίκησης στο Μενίδι, που είχε συγκλονίσει αρκετά την κοινή γνώμη

4 Φεβρουαρίου 2015, ένας 33χρονος, βρίσκεται θανάσιμα τραυματισμένος, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών. Τα τραύματα είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε κοντινή απόσταση από το θύμα εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκαν οι τελευταίες κλήσεις και η συχνή επικοινωνία με μία 24χρονη κοπέλα.

Η δράστης

Μετά από τον εντοπισμό του θύματος, η 24χρονη κοπέλα ομολόγησε το έγκλημα της, αλλά στην ομολογία της υποστήριζε πώς εκείνη ήταν το θύμα και όχι ο άντρας. 

Σύμφωνα με την ίδια, είχε σχέση για δύο χρόνια με τον 33χρονο και εκείνος ήταν τοξικομανής, ο οποίος την εξέδιδε και της αποσπούσε τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.

Ο 33χρονος στα δύο χρόνια της σχέσης την είχε αναγκάσει να εκπορνευτεί πολλές φορές κυρίως με ηλικιωμένους, κατοίκους του Μενιδίου αλλά και άλλων περιοχών. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 200 ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραττε ο ίδιος δίνοντας στην κοπέλα 20 με 30 ευρώ.

Η κοπέλα είχε υποστηρίξει ότι, ο 33χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και τις δύο αδελφές της: «Με είχε κάνει πόρνη, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες παίρνοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ παράλληλα τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένεια μου».

Το ραντεβού θανάτου

Στην ομολογία της αναφέρει πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος της είχε ζητήσει να συναντηθούν κοντά στο Μενίδι και η ίδια πίστευε πως ο σκοπός της συνάντησης ήταν να της ζητήσει συγγνώμη και να τα ξαναβρούν. Ωστόσο η ίδια πήγε στο ραντεβού έχοντας μαζί της ένα μαχαίρι για προληπτικούς λόγους φοβούμενη πως ο 33χρονος θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει και πάλι.

Στο ραντεβού ο 33χρονος όχι απλά δεν της ζήτησε συγγνώμη αλλά την πίεσε για ακόμη ένα ερωτικό ραντεβού προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και η 24χρονη αναφέρει πως την χτύπησε και άρχισε πάλι να την εκβιάζει πως θα μιλούσε στους δικούς της. Όταν εκείνος κινήθηκε εναντίον της εκείνη αμύνθηκε χρησιμοποιώντας το μαχαίρι.

Η ψυχολογική πίεση που της άσκησε, οι απειλές, η έντονη λογομαχία και η επιθετική κίνηση εναντίον της, προκάλεσε τη δική της αντίδραση, υποστήριξε η 24χρονη, η οποία έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και την κοιλιά του θύματος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καθηγητής Χρίστος Ντούμας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο Χρίστος Ντούμας
Τελετή αναγόρευσης του κ. Χρίστου Γ. Ντούμα σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο Χρίστος Ντούμας
Τραγωδία στην Ηλιούπολη
Το δάκρυ της παιδείας
Το παιδί δεν είναι μόνο ύλη και σώμα αλλά και ψυχή. Πολλές φορές συγκαλύπτεται η βαθιά ροπή και ανησυχία της ψυχής του να βρει την αλήθεια και το...
Το δάκρυ της παιδείας
Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: Η ομιλία Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θυμώνω με την ακρίβεια, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»
Το μήνυμα Μητσοτάκη στο 16ο συνέδριο της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα και όσους «ήθελαν να κλείσουν τις τράπεζες»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θυμώνω με την ακρίβεια, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις»