κακοποίηση
Σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια, διαπράχθηκε ένα έγκλημα- εκδίκησης στο Μενίδι, που είχε συγκλονίσει αρκετά την κοινή γνώμη

4 Φεβρουαρίου 2015, ένας 33χρονος, βρίσκεται θανάσιμα τραυματισμένος, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών. Τα τραύματα είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε κοντινή απόσταση από το θύμα εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκαν οι τελευταίες κλήσεις και η συχνή επικοινωνία με μία 24χρονη κοπέλα.

Η δράστης

Μετά από τον εντοπισμό του θύματος, η 24χρονη κοπέλα ομολόγησε το έγκλημα της, αλλά στην ομολογία της υποστήριζε πώς εκείνη ήταν το θύμα και όχι ο άντρας. 

Σύμφωνα με την ίδια, είχε σχέση για δύο χρόνια με τον 33χρονο και εκείνος ήταν τοξικομανής, ο οποίος την εξέδιδε και της αποσπούσε τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.

Ο 33χρονος στα δύο χρόνια της σχέσης την είχε αναγκάσει να εκπορνευτεί πολλές φορές κυρίως με ηλικιωμένους, κατοίκους του Μενιδίου αλλά και άλλων περιοχών. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 200 ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραττε ο ίδιος δίνοντας στην κοπέλα 20 με 30 ευρώ.

Η κοπέλα είχε υποστηρίξει ότι, ο 33χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και τις δύο αδελφές της: «Με είχε κάνει πόρνη, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες παίρνοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ παράλληλα τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένεια μου».

Το ραντεβού θανάτου

Στην ομολογία της αναφέρει πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος της είχε ζητήσει να συναντηθούν κοντά στο Μενίδι και η ίδια πίστευε πως ο σκοπός της συνάντησης ήταν να της ζητήσει συγγνώμη και να τα ξαναβρούν. Ωστόσο η ίδια πήγε στο ραντεβού έχοντας μαζί της ένα μαχαίρι για προληπτικούς λόγους φοβούμενη πως ο 33χρονος θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει και πάλι.

Στο ραντεβού ο 33χρονος όχι απλά δεν της ζήτησε συγγνώμη αλλά την πίεσε για ακόμη ένα ερωτικό ραντεβού προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και η 24χρονη αναφέρει πως την χτύπησε και άρχισε πάλι να την εκβιάζει πως θα μιλούσε στους δικούς της. Όταν εκείνος κινήθηκε εναντίον της εκείνη αμύνθηκε χρησιμοποιώντας το μαχαίρι.

Η ψυχολογική πίεση που της άσκησε, οι απειλές, η έντονη λογομαχία και η επιθετική κίνηση εναντίον της, προκάλεσε τη δική της αντίδραση, υποστήριξε η 24χρονη, η οποία έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και την κοιλιά του θύματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες