Βιασμός 4χρονου - Ανατριχιαστικό: «Βλέπαμε στην τηλεόραση τα "παιχνίδια" μας με τον μπαμπά»
Φρίκη από τις περιγραφές του στην παιδοψυχολόγο – «Βασανιστήρια με πόνο»

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας στη Βόρεια Ελλάδα, γιος ιερέα κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση του 4χρονου γιου του με την γιαγιά να είναι παρούσα και να συμμετέχει και εκείνη στην αδιανόητη πράξη.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 4χρονου, Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο προ τριετίας και τα όσα φρικιαστικά καταγγέλλεται ότι έγιναν κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, τον Ιούλιο του 2022».

«Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου έπειτα από είκοσι ημέρες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδί– μέσω της καταγγέλλουσας μητέρας του- ευσταθούσαν, και δεν ήταν στο πλαίσιο της αντιδικίας των συζύγων που συχνά εργαλειοποιούν τα παιδιά», επισήμανε ο Γ. Μαρακάκης.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι οι κατηγορίες που έχουν ασκηθεί στον πατέρα του ανηλίκου είναι «ποινική δίωξη κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε παιδί κάτω των 12 ετών και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών», ωστόσο δεν έχει απολογηθεί. Ο Γιάννης Μαρακάκης εξέφρασε μάλιστα την απορία πώς ο πατέρας δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Όπως ανέφερε, το παιδί «ξεκλείδωσε» έπειτα από ειδική προσαρμογή και έχει περιγράψει τα πάντα, ό, τι έχει υποστεί στην παιδοψυχολόγο. Ο Γιάνης Μαρακάκης είπε ότι «δεν έχει αντιληφθεί την απαξία των βασανιστηρίων αλλά τα έχει συνδέσει με πόνο».

Ο Ι. Μαρακάκης συμπλήρωσε ότι το «παιδί κατά την εξέτασή του αισθανόταν καλύτερα όταν ήταν κλειστή η κάμερα καθώς έλεγε: «δεν θέλω την κάμερα γιατί τα «παιχνίδια» μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση».

Επίσης είπε ότι υπάρχει προσπάθεια στο πλαίσιο της ανάκρισης να βρεθεί τέτοιο υλικό, γι’ αυτό έγινε και άρση του απορρήτου του επικοινωνιών, ενώ πριν από 15 ημέρες έγινε δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, όπου αποφασίστηκε να απαγορευτεί κάθε επικοινωνία του πατέρα με το παιδί.

Τέλος, τόνισε ότι η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας της μητέρας του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα