liriki_skini
Στην 48ωρη απεργία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Οι καλλιτέχνες προχωρούν σε 48ωρη απεργία σήμερα Τετάρτη 1η και αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, καθώς η νομοθετική ρύθμιση που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός και κατατέθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στην Βουλή «όχι μόνο δεν θεραπεύει τα προβλήματα που δημιουργεί το ΠΔ 85/2022, αλλά καταργεί και τα εναπομείναντα δικαιώματα των καλλιτεχνών» αναφέρεται στις ανακοινώσεις τους.

Εθνική Λυρική Σκηνή

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της συμμετοχής εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη 48ωρη απεργία, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες για απόψε -Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου- παραστάσεις του «Φάλσταφ» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και της «Στρέλλας» στην Εναλλακτική Σκηνή.

Τα Ταμεία της ΕΛΣ θα ενημερώσουν τηλεφωνικά τους κατόχους των εισιτηρίων για τις δυνατότητες επιστροφής των χρημάτων τους ή της μεταφοράς των εισιτηρίων τους σε άλλες παραστάσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!