Κακοκαιρία Φίλιππος
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μαρουσάκης: «Ανοίγεται ένα δύσκολο και επικίνδυνο διάστημα»

Χιονίζει ήδη στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και ο καιρός αναμένεται να είναι σήμερα ψυχρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σε Σποράδες, Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη συναντάμε βροχές και χιονόνερο νωρίς το πρωί και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένουμε βελτιωμένο καιρό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως προς το μεσημέρι. Ο υδράργυρος στους 10-15 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική ασθενείς βροχές και χιονόνερο σε Πάρνηθα και Πεντέλη. Ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ήλιος στο σύνολο του νομού. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στους 2-4 βαθμούς, αργότερα δεν θα ξεπεράσει τους 12.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές συννεφιές. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται ψυχρό μέτωπο που θα επιδεινώσει τον καιρό, από το ύψος της Χαλκιδικής και πιο νότια και από την Πίνδο και πιο ανατολικά. Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα του Σαββάτου και από το μεσημέρι της Κυριακής χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα.

Στην Αττική χιόνια στα βόρεια προάστια προς το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη. «Δεν αποκλείεται να δούμε γύρω από το λεκανοπέδιο κάποιες επιθέσεις των χιονοκυμάτων. Ανοίγεται ένα δύσκολο και επικίνδυνο διάστημα» είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων