revenge porn
Ο δράστης ζήτησε από την 28χρονη το ποσό των 1.000 ευρώ, για να μη διαρρεύσει το βίντεο

Ένα περιστατικό εκβιασμού έλαβε χώρα στη Κω, όταν ένας άντρας έστειλε μήνυμα σε μια κοπέλα, το οποίο περιείχε ένα στιγμιότυπο της ίδιας σε προσωπικές στιγμές της.

Ο δράστης ζήτησε από την 28χρονη το ποσό των 1.000 ευρώ, για να μη διαρρεύσει το βίντεο στις διαδικτυακές επαφές της. Η κοπέλα όμως, δεν δέχθηκε και έκοψε κάθε επικοινωνία με το συγκεκριμένο άτομο.

Στη συνέχεια, οι διαδικτυακοί φίλοι της κοπέλας την ενημέρωσαν, ότι είχαν λάβει ένα ροζ βίντεο με την ίδια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.

Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία και έκανε μήνυση σε βάρος αγνώστου, για εκβίαση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
«Αντι-Τσιπρικό» μέτωπο στην Αριστερά – Σενάρια κοινής καθόδου Βαρουφάκη – Σακελλαρίδη;
Προς κοινή κάθοδο Βαρουφάκη – Σακελλαρίδη; Σενάρια σύμπραξης στην Αριστερά
«Αντι-Τσιπρικό» μέτωπο στην Αριστερά – Σενάρια κοινής καθόδου Βαρουφάκη – Σακελλαρίδη;