Μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) έγινε γνωστή, όπου ζητούσαν από 55χρονο στην Πάτρα να δώσει 85.000 ευρώ για να μη δημοσιοποιηθεί βίντεο με προσωπικές του στιγμές.
Η συνομιλία με γυναίκα
Συγκεκριμένα, ο άντρας συνομίλησε με γυναίκα στο facebook και έκαστος έστειλε βίντεό του. Όμως, μετά από λίγο καιρό η κοπέλα εκβίασε τον 55χρονο ζητώντας του να της καταθέσει σε λογαριασμό που του έστειλε 85.000 ευρώ για να μην το δημοσιοποιήσει. Μάλιστα για να τρομάξει το θύμα, ανέβασε ένα screen shot από το βίντεο στο προφίλ του.
Σχετικά με την υπόθεση μίλησε στο «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος του θύματος, Δημήτρης Γκαβέρας.
«Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι θύμα σε αυτές τις υποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα κυκλώματα που δρουν παράλληλα. Το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι ένας 55χρονος άνδρας. Δημοσιοποιήθηκε υλικό σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο screenshot από προσωπικό του βίντεο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό και απαιτήθηκε χρηματικό ποσό για να μη δημοσιοποιηθούν προσωπικές στιγμές του 55χρονου», ανέφερε ο δικηγόρος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 22-9
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ