ναρκωτικά
Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε διπλό πάτο μιας βαλίτσας

Χθες το βράδυ (26/01) συνελήφθησαν δύο 24χρονες από τη Βραζιλία στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για μεταφορά κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε διπλό πάτο μιας μικρής βαλίτσας που είχαν στις αποσκευές τους. Οι δύο νεαρές γυναίκες συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Ν. Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τις κατηγορούμενες οι οποίες αφίχθησαν αεροπορικώς, προερχόμενες από τη Βραζιλία.

Εντός των αποσκευών τους βρέθηκε κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 13.600 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό .

Δείτε το βίντεο: 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων