dimitrakopoulos mixalis dikigoros
INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τι ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την Καϊλή και τον Παντσέρι

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, αλλά και στην κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία των Βρυξελλών αναμένεται να αποσύρει το αίτημα έκδοσης της κόρης και της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι από την Ιταλία στο Βέλγιο, και πως αυτή η αλλαγή στάσης «συμπεραίνεται από επίσημο έγγραφο, το οποίο κοινοποιήθηκε τις προηγούμενες ώρες», όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa».

Καϊλή

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων ο κ. Δημητρακόπουλος δηλώνει πως ο κ. Παντσέρι «θα δώσει ό,τι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δεν θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι», προσθέτοντας ότι η πελάτης του «συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη. Όπως στον κ. Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα, έτσι και στην κ. Καϊλή πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σχέσεις και επαφές της κ. Καϊλή με τη Ρωσία, ο συνήγορος της είπε ότι «στη δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με τη Ρωσία» σημειώνοντας ακολούθως ότι η ευρωβουλευτής δεν αποκάλεσε ποτέ «τοξικό τέρας» τον σύντροφο της, και πως έτσι αποκάλεσε «τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της».

Παντσέρι και γαλλικά

Αναφερόμενος στην κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι σε σχέση και με την παύση του αιτήματος για έκδοση στο Βέλγιο της συζύγου και της κόρης του, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι «ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γαλλίας να του πουν ότι είναι εμπλεκόμενος, θα το κάνει για να σώσει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Οι απατεώνες είναι έξω και αυτοί που δηλώνουν αθώοι είναι μέσα. Κομμάτια να την κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη, αυτό η Εύα Καϊλή μου ζήτησε να το επαναλαμβάνω σε κάθε συζήτηση για εκείνη».

Τέλος, αναφερόμενος στα περιπαικτικά σχόλια, κυρίως στα social media, σχετικά με την προφορά του όταν μιλάει τη γαλλική γλώσσα, τόνισε ότι «εγώ μιλάω στα γαλλικά, γιατί πρέπει να ενημερωθεί η κοινή γνώμη στο Βέλγιο, που έχει κυριολεκτικά επαναστατήσει για τα βασανιστήρια στην Εύα Καϊλή που αύριο μπορεί να γίνουν εις βάρος μιας άλλης γυναίκας».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια - Ο προγραμματισμός

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΒΑΝΑ
Είναι η Βάνα Νικολαΐδου Κυριανίδου το ακαδημαϊκό "ανάλογο" του Άρη Πορτοσάλτε;
Οι φοιτητές αντιπαρατίθενται με τα πενιχρά τους μέσα, η υβρίστρια- καθηγήτρια χέρι-χέρι  με το γνωστό πολιτικό και μηντιακό σύστημα στο οποίο...
Είναι η Βάνα Νικολαΐδου Κυριανίδου το ακαδημαϊκό "ανάλογο" του Άρη Πορτοσάλτε;