patra_eglimatiki_organosi
Προφυλακιστέοι οι έξι που συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση- Ανάμεσά τους και ο γιος μέλους της 17 Νοέμβρη

Με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι έξι άνδρες που είχαν συλληφθεί με τις κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι έξι άνδρες, φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών, καλλιέργειας ναρκωτικών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών και είχαν συλληφθεί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Παράλληλα, μια κοπέλα, η οποία είχε συλληφθεί στα πλαίσια της ίδιας επιχείρησης, απολογήθηκε χθες και αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Γιος μέλους της 17 Νοέμβρη ανάμεσα στους συλληφθέντες

Γιος καταδικασμένου μέλους της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες στην Πάτρα. Πρόκειται για τον 57χρονο σήμερα Κωνσταντίνο Καρατσώλη, ο οποίος εμφανιζόταν ως «Στέλιος» στην οργάνωση της «17 Νοέμβρη».

Έχει καταγωγή από την Αγιά Πάργας. Υποστήριξε ότι στρατολογήθηκε το 1988  στη 17Ν από τον Ηρακλή Κωστάρη σε μια συνάντηση που είχε κανονίσει με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τον Σάββα Ξηρό.

Αυτοί ήταν και οι άνθρωποι που του διάλεξαν το ψευδώνυμο «Στέλιος».

Συνελήφθη το καλοκαίρι του 2002 στην Ήπειρο, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του. Ομολόγησε τη συμμετοχή του σε τέσσερις ενέργειες, για τις οποίες έχει αναληφθεί η ευθύνη από την τρομοκρατική οργάνωση.

Καταδικάστηκε αρχικά με 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη ενώ μετά από την έφεση η ποινή μειώθηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη. Αποφυλακίστηκε το 2010.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Ένας συνδυαζμός γεύσης και πρακτικότητας, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο είτε ως συνοδευτικό.
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σκληρό ροκ μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης με φόντο τη σύνθεση σε ΑΔΑΕ και Ταμείο Παρακαταθηκών
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη