Κρήτη: Μόλις βγήκε από τη φυλακή με άδεια και έκλεψε 6.000 ευρώ
Το πρωί έφυγε από τη φυλακή, το μεσημέρι «άνοιξε» τουριστικό κατάστημα

Ένας φυλακισμένος βρίσκεται πίσω από την κλοπή που σημειώθηκε σε τουριστικό κατάστημα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο 41χρονος κρατούμενος στις φυλακές των Χανίων έλαβε ολιγοήμερη άδεια. Το πρωί έφυγε από το σωφρονιστικό κατάστημα και το μεσημέρι «άνοιξε» ένα τουριστικό μαγαζί που είναι κλειστό για το χειμώνα και έκλεψε 6.000 ευρώ σε μετρητά που φύλαγε ο ιδιοκτήτης του.

Ο 41χρονος αναζητείται από τις αρχές ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για τη συγκεκριμένη κλοπή. Παράλληλα, εξετάζεται αν εκείνος είναι υπεύθυνος και για άλλες κλοπές που έγιναν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, εκτίει ποινή φυλάκισης στο σωφρονιστικό κατάστημα των Χανίων για διακεκριμένες κλοπές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντοπούλου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου
Χάος στη δίκη για τα χαμένα βίντεο του δυστυχήματος των Τεμπών - «Έχω δεχθεί πολλές προσβολές» δήλωσε η πρόεδρος του Δικαστηρίου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου