Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους Δήμους – Ποιοι το δικαιούνται

Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Αυξήθηκαν τα κρούσματα της «Kraken» - 186 θάνατοι

νοσοκομείο, πανδημία, γιατρός, άρρωστοι, ΜΕΘ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπάρχει αύξηση εισαγωγών και διασωληνωμένων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ, αυξήθηκαν τα κρούσματα της «Kraken» στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα έχουν καταγραφεί αύξηση εισαγωγών και διασωληνώσεων με κορονοϊό, καθώς επίσης και 186 θάνατοι.

Όπως αναφέρει η εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ από τις 9 έως 15 Ιανουαρίου μείωση παρουσίασαν τα κρούσματα γρίπης, ενώ η θετικότητας στον αναπνευστικό ιό RSV παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, το σύνολο των νέων εισαγωγών ασθενών στα νοσοκομεία της επικράτειας για COVID-19 την εβδομάδα 02/2023 ήταν 1.748. Ο μέσος όρος των ημερήσιων εισαγωγών για την εβδομάδα ήταν 250.

Συνολικά, ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην επικράτεια είναι 147.

Την εβδομάδα 02/2023 καταγράφηκαν 5 νέα σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης τύπου Α, με νοσηλεία σε ΜΕΘ. Πρόκειται για 4 άνδρες και 1 γυναίκα από 52 έως 85 έτη και διάμεση ηλικία τα 76 έτη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία