patisia_eksosi
Προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ - Ανθρώπινη αλυσίδα ενάντια σε έξωση οικογένειας στα Πατήσια

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε όπου έλαβε χώρα μια ακόμη χυδαία προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά, στα Πατήσια για χρέος ύψους 800 ευρώ. Κοντολογίς μια εταιρεία θέλει να αρπάξει ένα σπίτι και να πετάξει στο δρόμο μια οικογένεια, για αυτό το χρέος.

Πλήθος αλληλέγγυων πολιτών κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα των συμπολιτών τους, επί της οδού Πολυλά 4 στα Πατήσια, για χρέος 800 ευρώ, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης.

Στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν την έξωση, παραβίασαν και χάλασαν  την πόρτα του διαμερίσματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια να σπάσουν την πόρτα, αλλά τελικά ο δικαστικός επιμελητής απεσύρθη. 

Το δικαστικό επιμελητή συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να συνδράμουν όλοι μαζί στην υλοποίηση ενός ακόμη ντροπιαστικού έργου.

porta_eksosi_patisia

Η επιχείρηση αποτράπηκε με την καθολική συμμετοχή των συγκεντρωμένων που έφτασαν στην οδό Πολυλά, ενώ ο δικαστικός απειλούσε  με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΟ Α Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό Σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο σημείο βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές. 

Επιπλέον, τηλεφωνική παρέμβαση στον Λ. Οικονόμου, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, ενάντια στην παρέμβαση της αστυνομίας. 

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων κάτοικοι της περιοχές, ακτιβιστές, μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, του ΠΑΜΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα