patisia_eksosi
Προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ - Ανθρώπινη αλυσίδα ενάντια σε έξωση οικογένειας στα Πατήσια

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε όπου έλαβε χώρα μια ακόμη χυδαία προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά, στα Πατήσια για χρέος ύψους 800 ευρώ. Κοντολογίς μια εταιρεία θέλει να αρπάξει ένα σπίτι και να πετάξει στο δρόμο μια οικογένεια, για αυτό το χρέος.

Πλήθος αλληλέγγυων πολιτών κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα των συμπολιτών τους, επί της οδού Πολυλά 4 στα Πατήσια, για χρέος 800 ευρώ, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης.

Στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν την έξωση, παραβίασαν και χάλασαν  την πόρτα του διαμερίσματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια να σπάσουν την πόρτα, αλλά τελικά ο δικαστικός επιμελητής απεσύρθη. 

Το δικαστικό επιμελητή συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να συνδράμουν όλοι μαζί στην υλοποίηση ενός ακόμη ντροπιαστικού έργου.

porta_eksosi_patisia

Η επιχείρηση αποτράπηκε με την καθολική συμμετοχή των συγκεντρωμένων που έφτασαν στην οδό Πολυλά, ενώ ο δικαστικός απειλούσε  με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΟ Α Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό Σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο σημείο βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές. 

Επιπλέον, τηλεφωνική παρέμβαση στον Λ. Οικονόμου, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, ενάντια στην παρέμβαση της αστυνομίας. 

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων κάτοικοι της περιοχές, ακτιβιστές, μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, του ΠΑΜΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζελε
Ανακαλούνται καραμέλες ζελεδάκια – «Συναγερμός» κινδύνου για πνιγμό
Η απόφαση προέκυψε μετά από ενδελεχείς δειγματοληπτικούς ελέγχους, που έδειξαν την παρουσία μη επιτρεπόμενων πρόσθετων και αρωμάτων στα προϊόντα
Ανακαλούνται καραμέλες ζελεδάκια – «Συναγερμός» κινδύνου για πνιγμό
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
ΠΟΜΕΕΑ: Φιέστες και επικοινωνιακές εξαγγελίες για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Οι εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή καταγγέλλουν υποχρηματοδότηση, ελλείψεις προσωπικού και επικίνδυνες συνθήκες – Κάλεσμα σε μαζική πορεία στο Σύνταγμα...
ΠΟΜΕΕΑ: Φιέστες και επικοινωνιακές εξαγγελίες για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
κλειστά δημοτικά σχολεία
Σοκαριστικό περιστατικό σε σχολείο στο Αιγάλεω: Άνδρας περιφερόταν γυμνός έξω από δημοτικό
Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η παρουσία του άνδρα δημιούργησε φόβο και ανησυχία μεταξύ μαθητών και γονέων
Σοκαριστικό περιστατικό σε σχολείο στο Αιγάλεω: Άνδρας περιφερόταν γυμνός έξω από δημοτικό
poutin.jpg
Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο, η Ρωσία είναι έτοιμη
Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε πως οι Ευρωπαίοι «δεν έχουν ειρηνική ατζέντα» και «επιμένουν σε όρους που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από τη Ρωσία»
Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο, η Ρωσία είναι έτοιμη