sigentrosi_allilegiis_eksosi_dimosiografou
Πλήθος κόσμου συμπαραστέκεται έξω από το σπίτι της

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιείται από νωρίς το απόγευμα έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται πως κύμα οργής έχουν προκαλέσει οι ντροπιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου, κατά την έξωση, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, στα Άνω Ιλίσια.

στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν δεν το έκανε, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στο Open TV, στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν δεν το έκανε, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» επισήμανε η Ιωάννα Κολοβού, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι».

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Ιωάννα Κολοβού είχε πει ότι το χρέος της δεν οφειλόταν σε δάνειο αλλά σε «μάζεμα» που της προτάθηκε για πιστωτικές κάρτες.

Όπως ανέφερε, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση αλλά αντίθετα «καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία».

«Σε ένα κράτος δικαίου δεν γίνονται τέτοια πράγματα», είπε η Ι. Κολοβού

«Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία, να γίνονται τέτοια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε «Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα».

«Δεν έχω άλλο σπίτι, δεν έχω τίποτα. Το παιδί μου θα πάει φαντάρος. Δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι σε απελπισία», δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού στο news247.gr . 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά