Thumbnail
Προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το χέρι της γυναίκας και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 σήμερα το πρωί Παρασκευή στο Ασήμι Ηρακλείου της Κρήτης, όταν το χέρι υπαλλήλου πιάστηκε σε μηχάνημα του κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 27 ετών, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργάζεται σε κρεοπωλείο της περιοχής κι ενώ βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά, μάγκωσε το χέρι της στο μηχάνημα.

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και δύο οχήματα με 8 υπαλλήλους από το ΠΚ Πύργου ενώ επί ποδός βρίσκεται η 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της γυναίκας και να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκτιμάται μάλιστα, ότι θα κοπεί το μηχάνημα για να καταφέρουν οι διασώστες να απεγκλωβίσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας με το τραύμα να εντοπίζεται στο ύψος του καρπού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παροαυλιο
Σοκ στις Αχαρνές: Συνελήφθη διευθυντής σχολείου μετά από καταγγελία μαθήτριας για παρενόχληση
Ο 67χρονος διευθυντής του σχολείου πλησίασε από πίσω τη μαθήτρια και την άγγιξε στα οπίσθια
Σοκ στις Αχαρνές: Συνελήφθη διευθυντής σχολείου μετά από καταγγελία μαθήτριας για παρενόχληση