Thumbnail
Προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το χέρι της γυναίκας και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 σήμερα το πρωί Παρασκευή στο Ασήμι Ηρακλείου της Κρήτης, όταν το χέρι υπαλλήλου πιάστηκε σε μηχάνημα του κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 27 ετών, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργάζεται σε κρεοπωλείο της περιοχής κι ενώ βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά, μάγκωσε το χέρι της στο μηχάνημα.

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και δύο οχήματα με 8 υπαλλήλους από το ΠΚ Πύργου ενώ επί ποδός βρίσκεται η 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της γυναίκας και να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκτιμάται μάλιστα, ότι θα κοπεί το μηχάνημα για να καταφέρουν οι διασώστες να απεγκλωβίσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας με το τραύμα να εντοπίζεται στο ύψος του καρπού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερευνα
Λιγότερες λέξεις, λιγότερες στιγμές: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε
Νέα έρευνα δείχνει σταθερή μείωση της καθημερινής ομιλίας – τι χάνουμε πέρα από τις λέξεις
Λιγότερες λέξεις, λιγότερες στιγμές: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε
Συντάξεις
Συνταξιοδότηση: Οι κινήσεις «κλειδί» που πρέπει να γίνουν 5 χρόνια πριν την έξοδο
Ο έγκαιρος έλεγχος και η σωστή προετοιμασία αποτρέπουν καθυστερήσεις και απώλειες στο τελικό ποσό
Συνταξιοδότηση: Οι κινήσεις «κλειδί» που πρέπει να γίνουν 5 χρόνια πριν την έξοδο