πυγμάχος
“Ανοιχτό” το ενδεχόμενο για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Open, ερευνάται και το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κώστας Σπυρόπουλος εξετάζει την πιθανότητα να υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από όσα άτομα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γυμναστήριο, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες τόσο των ασκήσεων που έκαναν οι αθλητές, όσο και ο ανήλικος αθλητής.

Ήδη έχουν ληφθεί περίπου 15 καταθέσεις. Ενώ η έρευνα της αστυνομίας θα ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου από όταν ο 16χρονος πυγμάχος πήγαινε για προπόνηση στο συγκεκριμένο Σύλλογο Πυγμαχίας στον Ταύρο.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα από την Αθλητική βία με τα τελικά αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή Πειραιά, σύμφωνα με το Mega.

Έπειτα, ολόκληρος ο φάκελος θα σταλεί στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή για να διαπιστωθεί εάν θα προχωρήσουν σε κατηγορίες.

Όπως φάνηκε από την έκθεση των ιατροδικαστών, στο κεφάλι του νεαρού αθλητή εντοπίστηκαν βαρύτατες κακώσεις, ενώ το επόμενο στάδιο είναι να ερευνηθεί η προέλευση των τραυμάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγροτικό μπλόκο με τρακτέρ
Αγροτικά μπλόκα: Σχέδιο για «πολιορκία» της Αθήνας και ολικό αποκλεισμό της χώρας
Σενάρια «ολικού black out» σε δρόμους και λιμάνια από τους αγρότες – Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα
Αγροτικά μπλόκα: Σχέδιο για «πολιορκία» της Αθήνας και ολικό αποκλεισμό της χώρας
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης
Μώραλης για Σχολικές Επιτροπές: «Γραφειοκρατική αγκύλωση που πλήττει σχολεία»
«Η κατάργησή των Σχολικών Επιτροπών θα φέρει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα» - Γιατί οι Δήμαρχοι προειδοποιούν για «έμφραγμα» στα σχολεία
Μώραλης για Σχολικές Επιτροπές: «Γραφειοκρατική αγκύλωση που πλήττει σχολεία»