TRAP

Όλοι στην παρέα των ανηλίκων, που βίαζαν τον 15χρονο ομήλικό τους, άκουγαν τραπ. "Έγραφαν στίχους βασισμένους στο βιασμό και αυτή την κτηνώδη πράξη τους ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο κλιπ.", μεταδίδει ο αστυνομικός συντάκτης.

Είναι τα παιδιά που ακούνε: «Σκάσε πουτάνα μπουνιές μη σου βάλω / Κερνάνε γραμμές και γαμάνε ο ένας τον άλλο»*.

Είναι ο τραπ-φασισμός, στον οποίο ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, αυτός που έβγαλε την κοινωνιολογία από τα σχολεία και υποβαθμίζει την διδασκαλία των τεχνών σ’ αυτά, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεκτικός: «Εγώ είμαι φιλελεύθερος πολιτικός, δεν πρόκειται να επιβάλω ποτέ περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης…», είπε σε τηλεοπτικό σταθμό (συν/ξη στη Ν. Γερμανού).

Μιλάει για φιλελευθερισμό και ελευθερία της έκφρασης ο πρωθυπουργός που έβαλε την αστυνομία στα πανεπιστήμια και του οποίου οι μπάτσοι πυροβολούν στο κεφάλι παιδιά, χτυπούν απεργούς στα εργοστάσια, φοιτητές στις σχολές, θύματα μπάτσων-νταβατζήδων σε αίθουσες δικαστηρίων.  

Και δεν του μίλησε κανείς για το «Άρθρο 184 του ποινικού κώδικα που αναφέρεται στη Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων…». Ότι αυτό κάνουν οι εκπρόσωποι της τραπ μουσικής. Ότι οι φαλλοκρατικές, σεξιστικές και ρατσιστικές εκφράσεις αναπαράγονται διαρκώς σε παιδικά και εφηβικά χείλη.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα, για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό», τραπάρει ο «καλλιτέχνης» και ο πρωθυπουργός το ανέχεται στο όνομα του δήθεν φιλελευθερισμού!

Η φυσικοποίηση του βιασμού και της φαλλοκρατίας ξεκινά από εδώ.

Η κουλτούρα του «νέου φασισμού» διαμορφώνεται εδώ...

artinews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα του δημοφιλούς αντιβιοτικού Fucidin – Τι επικίνδυνο βρέθηκε στα χάπια

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

samaras
Αντώνης Σαμαράς: «Αλαζόνας και πολιτικά θρασύς ο Μητσοτάκης – Η ΝΔ έχει υποστεί μετάλλαξη»
«Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μετάλλαξη – παραγγέλνεις ΝΔ και σου έρχεται στο πιάτο Ποτάμι, Σημιτικό ΠΑΣΟΚ και… ολίγη από ΝΔ»
Αντώνης Σαμαράς: «Αλαζόνας και πολιτικά θρασύς ο Μητσοτάκης – Η ΝΔ έχει υποστεί μετάλλαξη»
elmepa eidiki agwgi
Σταθερά στην κορυφή: Σε ανοδική πορεία στην Κρήτη το Τμήμα ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ
Στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του ΕΛΜΕΠΑ, σύμφωνα με τα φετινά αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων, πέτυχαν 134 φοιτητές...
Σταθερά στην κορυφή: Σε ανοδική πορεία στην Κρήτη το Τμήμα ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ
apoliseis.jpg
«Εκδικητική απόλυση» εκπαιδευτικού από μεγάλο φροντιστηριακό οργανισμό
Σωματεία: “Απειλείσαι αν απεργήσεις, απολύεσαι αν συνδικαλίζεσαι” – Ζητούν να παρθούν πίσω οι απολύσεις εκπαιδευτικών
«Εκδικητική απόλυση» εκπαιδευτικού από μεγάλο φροντιστηριακό οργανισμό
atm_trapeza
Αυξήσεις-«ανάσα» στις συντάξεις: Πόσα ευρώ θα δουν οι δικαιούχοι κάθε μήνα - Πληρωμές Σεπτεμβρίου

Αυξήσεις από 14 έως 81 ευρώ τον μήνα έρχονται για εκατοντάδες χιλιάδες

Αυξήσεις-«ανάσα» στις συντάξεις: Πόσα ευρώ θα δουν οι δικαιούχοι κάθε μήνα - Πληρωμές Σεπτεμβρίου