Επίθεση σε 17χρονο στο Παλαιό Φάληρο
Άγρια επίθεση δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα Νότια Προάστια δημοσίευσε η ΕΡΤ.

Χθες έγινε γνωστό πως η αστυνομία ταυτοποίησε πέντε μέλη της σπείρας. Οι δράστες διέπρατταν ληστείες, στήνοντας καρτέρι στα θύματά τους τις βραδινές ώρες. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να τους χτυπήσουν, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφει την άγρια επίθεση που δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό οι ανήλικοι ληστές γρονθοκοπούν και κυνηγούν το θύμα τους γύρω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να του αρπάξουν χρήματα και το κινητό του.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικοι. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος έξι γονέων των ανήλικων κατηγορουμένων. Όπως εκτιμάται, τα μέλη της συμμορίας είχαν ξεκινήσει την δράση τους από τον Οκτώβριο του 2022, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών σε Αργυρούπολη, Παλαιό Φάληρο και Δάφνη.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο