Επίθεση σε 17χρονο στο Παλαιό Φάληρο
Άγρια επίθεση δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα Νότια Προάστια δημοσίευσε η ΕΡΤ.

Χθες έγινε γνωστό πως η αστυνομία ταυτοποίησε πέντε μέλη της σπείρας. Οι δράστες διέπρατταν ληστείες, στήνοντας καρτέρι στα θύματά τους τις βραδινές ώρες. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να τους χτυπήσουν, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφει την άγρια επίθεση που δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό οι ανήλικοι ληστές γρονθοκοπούν και κυνηγούν το θύμα τους γύρω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να του αρπάξουν χρήματα και το κινητό του.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικοι. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος έξι γονέων των ανήλικων κατηγορουμένων. Όπως εκτιμάται, τα μέλη της συμμορίας είχαν ξεκινήσει την δράση τους από τον Οκτώβριο του 2022, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών σε Αργυρούπολη, Παλαιό Φάληρο και Δάφνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαρινακ
Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Η προαναγγελία δεν αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα
Ο Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε την ακραία λαϊκιστική λογική και τον μηδενισμό, χαρακτηρίζοντάς τα ως επικίνδυνα για τη Δημοκρατία
Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Η προαναγγελία δεν αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα
Ιράν
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»
Η δήλωση αυτή έρχεται ενώ η κατάσταση στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις της χώρας παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»