xamogelo tou paidiou
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τι αναφέρουν οι καταγγελίες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σημαντικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού», αλλά και τις συνθήκες εργασίας.

Τι «δείχνουν» οι πληροφορίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, πολλά ερωτήματα υπάρχουν για την οικία στην οποία διαμένει ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως ανέφερε το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οικιακοί βοηθοί και οδηγοί πληρώνονται από το ίδρυμα, όπως επίσης και τα προσωπικά ψώνια του Κ. Γιαννόπουλου.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αγγίζουν το 20-25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίες.

Δόμνα Μιχαηλίδου και «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, αλλά και χθες Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε ότι δε γίνεται ένας οργανισμός με 20 εκατ. ευρώ αποθεματικά και 5 εκατ. ευρώ καταθέσεις στην Ελβετία να μην είναι λειτουργικός, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και προς τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο που μένει σε βίλα 2 εκατομμυρίων.

Παράλληλα, δήλωσε πως για το «Χαμόγελο του Παιδιού» γίνονται αναφορές για: κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες χρήσεις από τον Πρόεδρο, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον Πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον Πρόεδρο και υψηλός μισθός για την σύζυγο του Προέδρου».

Απάντηση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δηλώσεις της κ. Μιχαηλίδου, δίνοντας εξηγήσεις για τις σχετικές κατηγορίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκίνητο
Αναστάτωση στην Ελλάδα: Τίθενται εκτός νέων συμβολαίων οι οδηγοί σε αυτή την ασφαλιστική
Τρίμηνη απαγόρευση έκδοσης και ανανέωσης συμβολαίων από 1η Ιουλίου – Τι σημαίνει για τους ασφαλισμένους στην Ελλάδα
Αναστάτωση στην Ελλάδα: Τίθενται εκτός νέων συμβολαίων οι οδηγοί σε αυτή την ασφαλιστική