Βιασμός
Μετά την απολογία τους στον ανακριτή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στον Ίλιον

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στον Ίλιον από συνομηλίκους του, υπόθεση που έχει σοκάρει και συγκλονίσει. 

Σημειώνεται ότι ακόμη τρεις έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν ως εγκληματική ομάδα, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους. 

Οι «φράσεις-κλειδιά» που ερευνούν οι αστυνομικές αρχές

Δύο βίντεο τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας αναφορικά με τη δράση των δύο ανηλίκων μαθητών που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον παραπέμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς αλλά και μεταξύ μαθητών δύο σχολείων. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται δύο «φράσεις-κλειδιά» που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πρόκειται για τις φράσεις «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» που ακούγονται στα δύο βίντεο. 

«Υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φράσεις αυτές παραπέμπουν σε περιστατικά με οπαδούς. Συγκεκριμένα, η φράση «Κάτω π…», παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος. 

Την ίδια στιγμή, αναμένονται εντάλματα σύλληψης τεσσάρων κοριτσιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα