«Πειραματιζόμασταν»… Ραγδαίες εξελίξεις στη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον
Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ιλιον: Ερχονται άλλα 6 εντάλματα σύλληψης - Και κορίτσια ανάμεσά τους

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οκτώ 15χρονων αγοριών που κατηγορούνται ότι βασάνιζαν και βίαζαν έναν συνομήλικό συμμαθητή τους μέσα μία ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Οι ανήλικοι δράστες οδηγήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας όμως πως ό,τι έγινε ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι, ένας εφηβικός πειραματισμός με εναλλαγή ρόλων, ρίχνοντας ευθύνες ακόμα και στο 15χρονο θύμα τους.

«Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά την σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο … είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», είπε ένας εκ των κατηγορουμένων.

«Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δεν γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν», είπε άλλος κατηγορούμενος στην απολογία του.

Τρείς από τους έξι συλληφθέντες μαθητές, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, προφυλακίστηκαν, δύο ζήτησαν να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Από την αστυνομία αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι που φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίηση του αγοριού αλλά και τέσσερις κοπέλες που βρίσκονταν στο ερειπωμένο σπίτι και παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται ακόμα έξι νέα εντάλματα. Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών. Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο. Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν.

Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρομποτικη
Πανεπιστήμιο Δυτ.Μακεδονίας: Η φοιτητική ομάδα Hyperion Robotics διακρίθηκε σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 30 ομάδες από όλο των κόσμο καθώς και 94 ομάδες που διαγωνίστηκαν για το κύπελο της Γαλλίας.
Πανεπιστήμιο Δυτ.Μακεδονίας: Η φοιτητική ομάδα Hyperion Robotics διακρίθηκε σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής
τν ιεπ
Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: «Sold out» μέσα σε 4 ώρες οι 750 θέσεις για τις ημερίδες του ΙΕΠ! - Θα μεταδοθούν ζωντανά
Η πρώτη ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα το απόγευμα και ώρα 17:00-19:00
Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: «Sold out» μέσα σε 4 ώρες οι 750 θέσεις για τις ημερίδες του ΙΕΠ! - Θα μεταδοθούν ζωντανά