tiktok
Κάτοικος της Λάρισας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Με τη βαρύτατη κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, παραμένει κρατούμενος από χθες ένας 43χρονος στη Λάρισα.

Ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς στη διαδικτυακά πλατφόρμα του «Tik-Tok», είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό τρίτου, με το οποίο απηύθυνε κάλεσμα σε Ρομά «να σκοτώσουν αστυνομικούς, με καραμπίνες, καλάσνικοφ και ούζι που έχουν και να τους καθαρίσουμε έναν – έναν, όπως κάνουν αυτοί σε εμάς».

Ο 43χρονος απηύθυνε το κάλεσμα με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τη δολοφονία ανήλικου Ρομά από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα, στις 11:00 χθες το πρωί, να συλληφθεί έξω από το σπίτι του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, ενώ μετά τη σύλληψη «κατέβηκε» το επίμαχο βίντεο, που είναι διάρκειας 2 λεπτών και δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια και παραπέμφθηκε ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όπου ο συνήγορός του ζήτησε και έλαβε αναβολή για σήμερα το μεσημέρι. Νωρίτερα, ο 43χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη λέγοντας ότι «ήμουν μεθυσμέvos», ενώ ο συνήγορός του τόνισε πως είναι «μειωμένης αντίληψης». Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής, ωστόσο διατήρησε την κράτηση του 43χρονου για σήμερα που θα εκδικασθεί η υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θέσεις εργασίας
Επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Πριν τις γιορτές τα αποτελέσματα της 2ΓΒ/2025
Βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα της δεύτερης μεγάλης προκήρυξης για τους επιτυχόντες ΠΕ του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Πριν τις γιορτές τα αποτελέσματα της 2ΓΒ/2025
Συντάξεις
ΝΣΚ: «Χαμένος» ο χρόνος για εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου
Η απόφαση καταργεί την αυτόματη προσμέτρηση της απασχόλησης ως συνταξιμού χρόνου — εκτός αν υπάρξει αναστολή σύνταξης ή επιστροφή ποσών. Ποιοι...
ΝΣΚ: «Χαμένος» ο χρόνος για εργαζόμενους συνταξιούχους του Δημοσίου
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
Ο Ιωάννης Παρίσης «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια – Η ιστορία ενός μαθητή που νίκησε όλα τα εμπόδια
Η ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!