viasmos
Χειροπέδες σε 39χρονο - Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από ψητοπωλείο, οι θαμώνες κάλεσαν την αστυνομία

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, έξω από ψητοπωλείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από ψητοπωλείο.

Πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν ένας 39χρονος και μια 50χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία το 50χρονο θύμα, ο 39χρονος την έβρισε, την απείλησε και στο τέλος τη χτύπησε.

Θαμώνες του ψητοπωλείου αντιλήφθηκαν τι συνέβη και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο, εντόπισε τον δράστη και τα ξημερώματα της Δευτέρας πέρασε στη σύλληψή του.

Το 50χρονο θύμα ανέφερε στην κατάθεσή του ότι ο 39χρονος είχε εκδηλώσει τέτοιου είδους συμπεριφορές και στο παρελθόν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη στην Κοζάνη
Ζαχαράκη: Σε πλατφόρμα η διαβούλευση για το «σχολείο του 2040» - Ψηφιακό Φροντιστήριο σε όλο το Λύκειο
Σε δημόσια διαβούλευση το νέο πλάνο για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια – Συνεργασία με τη Microsoft για «ψηφιακό βοηθό»
Ζαχαράκη: Σε πλατφόρμα η διαβούλευση για το «σχολείο του 2040» - Ψηφιακό Φροντιστήριο σε όλο το Λύκειο
Η εκπαιδευτικός που πέθανε στη Γλυφάδα από την κακοκαιρία
Γλυφάδα: «Με τα άσπρα θα τη ντύσω, νύφη» – Σπαράζει ο πατέρας για τη 56χρονη φιλόλογο
«Χάσαμε έναν άγγελο, θα την ντύσουμε νύφη» - Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Χριστίνας Φωστέρη (Βίντεο)
Γλυφάδα: «Με τα άσπρα θα τη ντύσω, νύφη» – Σπαράζει ο πατέρας για τη 56χρονη φιλόλογο