Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Κοινωνία 0

Bόλος: Χρησιμοποίησαν αληθινά ζώα για να «στολίσουν» τη φάτνη

φάτνη στο Βόλο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καταγγελία φιλοζωικών οργανώσεων για κακοποίηση ζώων που τα έβαλαν σε φάτνες στο Βόλο

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου μετά από τη καταγγελία φιλοζωικών οργανώσεων για κακοποίηση των ζώων στις δύο φάτνες που στήθηκαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με το gegonota.news την επιστολή τους προς την Εισαγγελέα οι φιλοζωικές οργανώσεις σημειώνουν πως κάθε χρόνο οι πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας παρανομίας και συγκεκριμένα χρήσης ζώντων ζώων αρνιών και μικρόσωμων αλόγων ως διακοσμητικά στοιχεία και «ντεκόρ» στην Χριστουγεννιάτικη φάτνη του Δήμου Βόλου» και προσθέτουν πως σύμφωνα με το νόμο, συνιστά παθητική κακοποίηση. Σύμφωνα με τις φιλοζωικές, οι πράξεις του Δήμου Βόλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την νομοθεσία αλλά και πολλές φορές με ζητήματα που άπτονται του πολιτισμού της χώρας μας και του αξιακού μας συστήματος.

Η προκαταρκτική ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αναμένονται τα αποτελέσματά της, προκειμένου να εξετάσει ο εισαγγελέας, αν θα ασκήσει ή όχι δίωξη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΗΜΜΥ: Ίδια επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά χιλιάδες μόρια διαφορά στις βάσεις

Υπουργείο Παιδείας: Δεν επανέρχονται οι εκπαιδευτικοί στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας

Η σημασία της λέξης «αφραδία» στην Αρχαία Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία