EgklimaMarousi
Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει τη δολοφονία «έγκλημα πάθους».

Σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας από την 17χρονη μαθήτρια, κόρη του καρδιολόγου στο Μαρούσι. Η «άγουρη» δολοφόνος, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για να χτυπήσει το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, την κατακρεούργησε με περισσότερα από 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό!

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η κόρη του γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, που αντιμετωπίζει όπως αποκάλυψε η οικογένειά της σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα οργής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. 

Η 17χρονη μαθήτρια οδηγήθηκε χθες το απόγευμα από τον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που κρατείται στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. 

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. 

Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει τη δολοφονία «έγκλημα πάθους».

 

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπει παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα