Εγκλημα στο μαρούσι
Ως αιτία που όπλισε το χέρι της, η 17χρονη μαθήτρια ανέφερε την αντιζηλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, οι οποίες φαίνεται να διατηρούσαν στενές σχέσεις.

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι Αττικής, με θύμα μια 22χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, έχοντας μαχαιριές στον λαιμό της. 

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από το αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια, η Αστυνομία συνέλαβε τη 17χρονη μαθήτρια, φίλη του θύματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ως αιτία που όπλισε το χέρι της, η 17χρονη μαθήτρια ανέφερε την αντιζηλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, οι οποίες φαίνεται να διατηρούσαν στενές σχέσεις.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Πώς έγινε το έγκλημα

Αργά το απόγευμα, στο σπίτι του θύματος, πήγε η 17χρονη. Έπειτα από λίγα μόλις λεπτά, ακολούθησαν φωνές διαπληκτισμού και η 17χρονη, με ένα μαχαίρι επιτέθηκε στο θύμα της χτυπώντας της αρκετές φορές, κυρίως στον κορμό. Ο πατέρας της 22χρονης έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε τις αρχές ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Δυστυχώς, η νεαρή κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Η 17χρονη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.  Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία.

Ο πατέρας της ανήλικης που είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή.

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Συντριπτικά υπέρ της δημιουργίας παραρτήματος του Ε.Κ.Π.Α. η κοινωνία στην Κύπρο
Το σύνολο, σχεδόν, της Κυπριακής κοινωνίας, θεωρεί ότι η δημιουργία παραρτημάτων πανεπιστημίων άλλων χωρών έχει θετική επίδραση, τόσο στο επίπεδο...
Συντριπτικά υπέρ της δημιουργίας παραρτήματος του Ε.Κ.Π.Α. η κοινωνία στην Κύπρο
Καθηγητές μουσικής
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς
Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς