Δημοτικό σχολείο στις Σέρρες - Έκρηξη λέβητα
Σέρρες: «Κανείς ψυχολόγος δεν επικοινώνησε μαζί μας» - Η καταγγελία μητέρας μαθητή

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συμμαθητές και φίλοι του 11χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη του λέβητα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Μάλιστα, σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια μητέρα μαθητή του 9ου δημοτικού σχολείου στις Σέρρες, καθώς όπως τονίζει τα παιδιά που έπαιζαν μαζί με τον άτυχο 11χρονο, τον είδαν και μετά την έκρηξη και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει καμία ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι γεμάτα μουτζούρες και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ σε παρόμοια φάση είναι και οι γονείς που από τη μία στιγμή στην άλλη κόντεψαν να χάσουν τα παιδιά τους.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι μέχρι στιγμής κανείς ψυχολόγος δεν επικοινώνησε μαζί τους για να παρέχει την απαραίτητη στήριξη, σύμφωνα με το epiloges.tv.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατάτες
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά
Δεν χρειάζεται ούτε ειδικά μπαχαρικά ούτε ακριβά σκεύη. Μόνο μια μικρή αλλαγή στη διαδικασία, εμπνευσμένη από τις ιταλικές κουζίνες.
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά