παιδί
Κοριτσάκι ήπιε χλωρίνη και χρήζει εντατικής παρακολούθησης

Το μεσημέρι της Τρίτης ένα παιδάκι ήπιε χλωρίνη στο Ηράκλειο, ενώ στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

Χρήζει παρακολούθησης

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείou Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική καθώς η κατάστασή του, παρότι είναι σταθερή, χρήζει εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι συγγενείς του, αρνούνται να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι, η κατάλληλη θεραπεία που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Τέλος της εβδομάδας το ΦΕΚ των εκπαιδευτικών με τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 - Το χρονοδιάγραμμα για αιτήσεις και δικαιολογητικά
150.000 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί με την αίτηση και τα δικαιολογητικά "παρά πόδας"
Τέλος της εβδομάδας το ΦΕΚ των εκπαιδευτικών με τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 - Το χρονοδιάγραμμα για αιτήσεις και δικαιολογητικά