Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Δύο νεκροί στα Περιστέρια – Καίγονται σπίτια, συνεχείς εκκενώσεις από το 112

Κοινωνία 0

Κρήτη: Κορίτσι 2 χρονών ήπιε χλωρίνη - Ποιοι αρνούνται τη θεραπεία

παιδί
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κοριτσάκι ήπιε χλωρίνη και χρήζει εντατικής παρακολούθησης

Το μεσημέρι της Τρίτης ένα παιδάκι ήπιε χλωρίνη στο Ηράκλειο, ενώ στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

Χρήζει παρακολούθησης

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείou Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική καθώς η κατάστασή του, παρότι είναι σταθερή, χρήζει εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι συγγενείς του, αρνούνται να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι, η κατάλληλη θεραπεία που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πότε ανοίγουν τα σχολεία το 2026: Οι ημερομηνίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Επαναφορά 13ου και 14ου Μισθού στους εκπαιδευτικούς: Η πρόταση που έχει γίνει

Αυτό είναι ίσως το πιο ερωτικό ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία