Νύχτα επεισοδίων στη δυτική Θεσσαλονίκη
Νύχτα επεισοδίων στη δυτική Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η Συμμαχική και η Εγνατία Οδός

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 34χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, τον 16χρονο Ρομά, κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και από χθες βρίσκεται υπό κράτηση, σύμφωνα με το thestival.gr. Τόσο ο αστυνομικός που πυροβόλησε όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του που συμμετείχαν στο συμβάν, έχουν κληθεί να καταθέσουν και να παρέχουν εξηγήσεις για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες εξηγήσεις τους υποστηρίζουν ότι ο 16χρονος επιχείρησε να τους εμβολίσει με το αγροτικό όχημα που οδηγούσε, πριν τον πυροβολισμό, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στην Συμμαχική Οδό.

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 34χρονος αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Νύχτα επεισοδίων στη δυτική Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Νεαροί προκαλούσαν επεισόδια, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου Ρομά, μετά από πυροβολισμό αστυνομικού, πέριξ του σημείου που έγινε η καταδίωξη.

Στη 1:10, 50 άτομα έκλεισαν τη Συμμαχική Οδό και με ρίψεις πετρών προκάλεσαν φθορές σε οχήματα, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Από τις 2:30 μέχρι τις 4:30, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για τα ίδια άτομα, έκλεισε η Εγνατία Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τα διόδια Ωραιοκάστρου καίγοντας λάστιχα στο οδόστρωμα. Η Τροχαία πραγματοποιούσε εκτροπές για να διευκολύνει την κυκλοφορία.

Στις 3:40 στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Υψωμάτων 40 νεαροί ακινητοποίησαν φορτηγό και διαπληκτίστηκαν με τον οδηγό και προκάλεσαν φθορές στο όχημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γραμμένος Φλώρος
Κωνσταντίνος Φλώρος: Στον ανακριτή σήμερα μετά τις γροθιές σε Γραμμένο- Κατηγορείται για κακούργημα
Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιαιοπραγία κατά βουλευτή απήγγειλε ο Εισαγγελέας
Κωνσταντίνος Φλώρος: Στον ανακριτή σήμερα μετά τις γροθιές σε Γραμμένο- Κατηγορείται για κακούργημα